Diensten

U levert een getekende schets, een foto of een 3D tekening aan en Diaro zorgt ervoor dat uw ontwerp of idee werkelijkheid wordt. Als er nog geen 3D tekening is, maakt Diaro deze voor u. Vervolgens wordt deze tekening omgezet naar een tastbaar wasmodel uit onze 3D printers. Dit wasmodel kunnen wij voor u in diverse edelmetaal legeringen gieten. Op deze manier krijgt u binnen een zeer korte tijd een hoogwaardig model van uw ontwerp in huis. Ook modellen die opgebouwd zijn uit diverse delen, passen perfect in elkaar, zonder dat u daar uren voor achter de werkbank hoeft.

De fotorealistische afbeeldingen die Diaro aanlevert zijn zo echt, dat uw klant denkt dat het al gemaakt is. U komt naar uw klant zeer professioneel over en onderscheidt uw bedrijf van concurrenten zonder investeringen te hoeven doen.

Unieke technologie voor uw klant

Deze manier van produceren levert u als klant een enorme tijds- en kostenbesparing op. En bovendien een betere kwaliteit. U kunt meer tijd investeren in uw klanten en toch uw productie verhogen. U kunt de modellen zelf afwerken en monteren of u laat dat ook over aan Diaro. U krijgt dan een kant-en-klaar product, geheel naar eigen idee. U bent uniek naar uw klant! Door gebruik te maken van onze techniek, verhoogt u de kans dat uw klant uw ontwerpen direct goedkeurt.

Perfectie met snelle werkwijze

Zoals gezegd, levert u een schets of een 3D tekening aan. Diaro werkt de schets uit en u krijgt een prijsopgave via de mail. Hiermee weet u bij benadering wat uw model weegt, wat het kost om te laten maken en wat het kost als half-fabricaat of als kant-en-klaar product. Als u het ontwerp aan uw klant wenst te laten zien ter goedkeuring, leveren wij u een fotorealistische afbeelding van het ontwerp. Uw klant zal verrast zijn en direct kunnen beslissen!

 

 

Copyright © 2014 Diaro. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum